• Mettenberg 5 - 3940 Hechtel-Eksel, België  

  • +32(0)11 96 70 99

Zonne-Energie

Zonne-energie - omvormers

 zonnepanelen omvormer3s

Een omvormer voor zonne-energie is een omvormer die gelijkstroom, afkomstig van zonnepanelen, omzet naar wisselstroom.

Bij het overleg en de studie van uw installatie overlopen we de mogelijkheden. We werken samen met de gerenommeerde merken, zodat we u steeds een gepaste kwalitatieve oplossing kunnen bieden voor uw systeem.

Al onze omvormers zijn voorbereid voor het Slimme Net van morgen ! Een slim net is een elektriciteitsnetwerk dat op een kosten-efficiënte manier het gedrag en de acties van alle gebruikers aangesloten op dit net integreert.

Wat doet een omvormer?

Zonnepanelen produceren zoals batterijen gelijkstroom, een vorm van elektriciteit. De elektriciteitsmaatschappijen verdelen wisselstroom. Al onze huishoudelijke toestellen werken op deze wisselstroom.
De zonnepanelen omvormer zet de stroom die de zonnepanelen produceren om in bruikbare stroom voor het elektriciteitsnetwerk. 

Welke zonnepanelen omvormer kies ik het best?

“Welke omvormer kies ik het beste?” en “welke zonnepanelen zijn de beste?”, deze twee vragen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uw zonnepanelen beïnvloeden uw omvormer en omgekeerd.
Twee technische zaken bepalen de uiteindelijke keuze van de zonnepanelen omvormer: de maximale belasting van de zonnepanelen omvormer en het al dan niet aanwezig zijn van een neuter (geaard punt in de elektriciteitskast) in uw woning.
De specialisten van Green Solutions adviseren u over de beste combinatie omvormers / zonnepanelen.
Zo garanderen ze u het allerbeste rendement. En omdat u zoveel mogelijk opbrengst wenst, werkt Green Solutions enkel met omvormers van topmerken.

Zie ik mijn rendement op de zonnepanelen omvormer?

Op het schermpje van uw omvormer ziet u niet enkel of deze correct werkt. U ziet ook hoeveel stroom hij omzet. Zo weet u op elk moment hoeveel elektriciteit u opwekt. 

online uitlezen rendement zonnepanelen

De uitlezing op afstand is tevens ook perfect mogelijk dit door middel van een uitlezing via een gratis web portaal. Hierdoor kan u op afstand via uw smartphone of pc op een invoudige manier uw installatie te monitoren

 

solaredge optimizer
installatie met Solaredege omvormer in combinatie met  optimizers per paneel


Hoe groot is een zonnepanelen omvormer en waar hangt die het best?

Eigenlijk kan een zonnepanelen omvormer overal geplaatst worden. Meestal is dit in dezelfde ruimte als de elektriciteitskast. De grootte van de zonnepanelen omvormer varieert van +/- 25x40cm tot +/- 70 x70cm.

Heb ik garantie op mijn zonnepanelen omvormer?

Werken met topmerken betekent een standaardgarantie van 5 of 12 jaar.
U kan deze standaardgarantie verlengen tot 10 of 25 jaar.

 

 

 

logo 200px white trsp

Green Solutions
Mettenberg 5,
3940 Hechtel-Eksel, België
+32 011 96 70 99
info@greensolutions.solar

Uw partner

Green Solutions heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor aannemers, architecten, bedrijven en particulieren.

Onze Installaties

Bekijk een overzicht van onze mogelijkheden en  referenties (met foto's)  via deze pagina
thumb homepage fotos

Onze waardes

De sterkste troef is de jonge gedrevenheid en de persoonlijke aanpak naar de klant toe.

Meer dan 20 jaar ervaring in de sector !

© MediaToday websolutions MediaToday.be